Αρρωστημένος και αλλόκοτος ουρανός όλη την τελευταία βδομάδα στην Αθήνα.

Admin | Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013 | 3:42 μ.μ. | 0 σχόλια

Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη λυσσώδεις ψεκασμοί, Τετάρτη


Αναλυτικά 
Σάββατο 5-10-2013

Από το πρωί αχνός ψεκασμός σε διάφορα μέρη του ουρανού, σε άλλα μέρη καθαρός ουρανός. 6:30 το απόγευμα μικρές γραμμές σε μήκος διακεκομμένες σε 3-4 σημεία ταυτόχρονα που σιγά σιγά διαλύονται και θαμπώνουν τον ουρανό.

Κυριακή 6-10-2013
3:30 το μεσημέρι από δυσμάς προς ανατολάς μια γραμμή λευκή που την κατευθύνει μια ασημένια άσπρη τελίτσα. Ακριβώς από κάτω της και πιο πίσω της μια καινούρια γραμμή από άλλο αεροπλάνο στην ίδια κατεύθυνση. 4:15 μια καινούρια γραμμή προς την ίδια κατεύθυνση από ένα αεροπλάνο που πετάει μόνο του.

Δευτέρα 7-10-2013
7:30 το πρωί μια γραμμή στον ουρανό με μια τελίτσα κινούμενη από δυσμάς προς ανατολάς. !0 η ώρα η γραμμή έχει γίνει σύννεφο που συνέχεια φαρδαίνει και θολώνει τον ουρανό. Η ώρα 4 το απόγευμα ο ουρανός σε γενικές γραμμές μουντός με ένα διάχυτο αρρωστημένο χρώμα που ευτυχώς δεν έβρεξε.

Τρίτη 8-10-2013
10:30 το πρωί καινούριες γραμμές εμφανίζονται από 4-5 αεροπλάνα που πετούν σε διάφορες κατευθύνσεις κυρίως από ανατολάς προς δυσμάς. Από ηλιόλουστη καθαρή ημέρα κοντεύει να μετατραπεί σε γκρίζα θολή και μέχρι το βράδυ βλέπουμε.

Τετάρτη 9-10-2013
10:30 το πρωί καινούριες γραμμές διασχίζουν την εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου. Ώρα 12:30 ο ουρανός επάνω από τα Βριλήσσια Αττικής έχει 2-3 γραμμές από καινούρια αεροπλάνα που πετούν.

Ο κόσμος δυστυχώς απασχολείται με τη λιτότητα, τι γίνεται με την πολιτική τα κανάλια απορροφημένα με τα εμπορικά θέματα και έτσι πολύ λίγοι είναι αυτοί που ασχολούνται με το τι γίνεται στον ουρανό. Εγώ πάντως όλες αυτές τις ημέρες των ψεκασμών έχω βραχνιασμένο λαιμό και κατά διαστήματα κάποιους πονοκεφάλους. Τα σκυλιά μου τσακώνονται μεταξύ τους επηρεασμένα από τη φορτωμένη ατμόσφαιρα, ιδίως της Τρίτης 8-10 που οι ψεκασμοί ήταν πάρα πολλοί και σχεδόν όλη την ημέρα μέχρι τις 7 το απόγευμα. Η καινούρια μόδα των ψεκασμών είναι συχνά και αραιά ψεκάσματα για την επικράτηση ενός θαμπού γενικά ουρανού. Αυτοί οι κύριοι που δίνουν εντολές για συχνότερους ψεκασμούς γιατί του πιάνει αλλεργία και μανία όταν ο ουρανός είναι καθαρός. Μη μου πείτε ότι είναι καυσαέρια των αεροπλάνων οι άσπρες γραμμές που πετούν από την Ελλάδα σε άλλες χώρες περνώντας πολλές φορές από το ίδιο σημείο ταυτόχρονα και δεύτερον τα αεροπλάνα έχουν συγκεκριμένους αεροδιαδρόμους, δεν είναι αεροδιάδρομοι όλα τα σημεία του ουρανού. Ας βρεθεί κάποιος υπεύθυνος να τους ελέγξει!
















Αναγνώστης

Category: ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...