Αναγνώστης: Μέχρι τώρα δήλωνα δύσπιστος για τους αεροψεκασμούς μέχρι που....

Admin | Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 | 9:59 μ.μ. | 0 σχόλια

"Δεν έχω ασχοληθεί με τους αεροψεκασμούς και γενικά μέχρι τώρα δήλωνα δύσπιστος για το πόσο αληθή είναι όλα αυτά που λέγονται και γράφονται.
Αλλά χθες το απόγευμα (6-10-2013 18.56) παρατήρησα αυτό που αποτυπώνεται στην φωτογραφία. 3 αεροπλάνα με την ίδια κατεύθυνση που άφηναν ίχνη τα οποία όμως ήταν κατά πολύ μικρότερα από το ίχνος του τέταρτου που στην ουσία έχει πορεία κάθετη των άλλων τριών.
Σίγουρα έχετε παραπάνω εμπειρία για να εκτιμήσετε τα όσα φαίνονται στην φώτο. Θα ήθελα να διαβάσω το σχόλιό σας..."

Αυτό που λέμε πάντα μέσα από το psekasmata είναι.... Κοιτάξτε ψηλά... Με την απλή λογική σίγουρα θα δείτε πολλά και θα προβληματιστείτε. Τόσο απλά!
Είμαστε σίγουροι πως από δω και μπρος θα παρατηρείτε πολύ πιο συχνά τον ουρανό και αυτά που θα δείτε θα σας κάνουν να εξοργιστείτε τουλάχιστον. Επίσης θέλουμε να πιστεύουμε πως θα δείξετε και σε άλλους τη διαφορά ώστε να ενημερωθεί ακόμη περισσότερος κόσμος. Προτρέπουμε όσους έχουν ακόμα παραμείνει δύσπιστοι απλά να κάνουν ότι και ο αναγνώστης μας.

Όσον αφορά τη φώτο που μας στείλατε έχουμε να σας πούμε τα εξής:



Συνήθως οι αεροψεκασμοί αποτελούνται από παράλληλες και κάθετες γραμμές και δημιουργούν ένα πλέγμα, ένα δίχτυ, κάτι σαν σκακιέρα. Μπορείτε να το δείτε ότι έχει δημιουργηθεί στο κάτω αριστερά μέρος της φωτογραφίας σας στο οποίο έχουμε σημειώσει με γραμμές και βελάκια. Κάτι παρόμοιο υπάρχει και στα δεξιά αλλά δεν φαίνεται τόσο ξεκάθαρα. Επίσης διακρίνονται πολύ καθαρά οι νεφώσεις που έχουν δημιουργηθεί από τους αεροψεκασμούς.  Είναι λεπτές νεφώσεις που σιγά σιγά απλώνουν και καλύπτουν μεγάλες περιοχές. Όλη η δεξιά πλευρά της φωτογραφίας είναι καλυμμένη από αυτά τα νέφη.  Όσο για τα ίχνη των αεροσκαφών νομίζω ότι δε χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι άλλο. Μια εικόνα.... χίλιες λέξεις!



Category: ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...