Νυχτερινοί αεροψεκασμοί στη Θάσο! Νομίζετε ότι τη νύχτα θα μας αφήσουν ήσυχους;

Admin | Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 | 8:41 μ.μ. | 1 σχόλια

Πολλές φορές κοιτάζοντας πρωί πρωί τον ουρανό βλέπουμε ήδη σχηματισμένο το γνωστό γαλακτί πέπλο. Το σίγουρο είναι ότι για να πετύχουν το σκοπό τους χρειάζονται και μερικές.... υπερωρίες.
Κάποιος λοιπόν που παρατηρούσε τον ουρανό και τη νύχτα, από το χωριό Ραχώνι της Θάσου, κατάφερε λόγω του καθαρού ουρανού αλλά και της φεγγαράδας να τους φωτογραφήσει.
Απολαύστε το θέαμα...






Πηγή

Category: ,

1 σχόλιο:

  1. τα ιδια ακριβως απο το ψεκασμενο ξυλοκαστρο,ολοι μερα μας πεθαναν στο ψεκασμα,συνεχεια περναγαν,οι βρωμικοι,αλλα μεχρι και τωρα που σας γραφω,23.06μμ,συνεχιζουν να περνανε,.και να ψεκαζουν,αν συνεχιστει αυτο για μερικα χρονια ακομα,θα μας φανε οι αρρωστιες,και θα μας μεινει,μια ερημη ελληνικη γη,κατι πρεπει να γινει απο ολους μας,ευτυχως που ειναι και αυτο το σαιτ,και λεμε και τον πονο μας,,γιατι οι περισσοτεροι ελληνες κοιμουνται βαθια,χαζευοντας τα μεσα μαζικης εξαπατησης.περιμενοντας να μαθουν την "αληθεια" αποκει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...