Έκθεση-ΣΟΚ: Καρκινογόνος ο αέρας που αναπνέουμε! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Admin | Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013 | 11:30 μ.μ. | 1 σχόλια

Σοκ προκαλούν τα στοχεία από έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο αέρας που αναπνέουμε είναι καρκινογόνος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεθνούς Υπηρεσίας Ερευνας για
τον Καρκίνο του ΠΟΥ το 2010 τουλάχιστον 223.000 άνθρωποι πέθαναν από καρκίνο που προκάλεσε η ατμοσφαιρική ρύπανση.
«Ο αέρας που αναπνέουμε έχει μολυνθεί από ένα μείγμα καρκινογόνων ουσιών» δηλώνει ο Δρ. Κούρτ Στράιφ (επικεφαλής της υπηρεσίας) και συμπληρώνει: «τώρα πλέον ξέρουμε ότι η ατμοσφαιρική ρύπανση δεν είναι απλώς κίνδυνος για τη δημόσια υγεία, ευθύνεται για μεγάλο αριθμό θανάτων από καρκίνο». Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι συνηθέστερος καρκίνος που προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι των πνευμόνων ενώ υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι προκαλεί και καρκίνο στην ουροδόχο κύστη.
(iefimerida.gr)Πηγή

Μήπως ευθύνονται καθόλου και οι λευκές ουρές - "καυσαέρια" ;;;  Λέω εγώ τώρα....

Category: ,

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ αναγνώστη/ρια όσο υλικό και να στείλουμε, τα ΜΜΕ εκτελούν διατεταγμένη αποστολή. Μην περιμένετε από συστημικούς δημοσιογράφους ή κανάλια σωστή ενημέρωση. Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο ή με μια στοιχειώδη έρευνα ο κύριος αυτός, δε μπορώ να τον αποκαλέσω καν δημοσιογράφο από τη στιγμή που δεν έκανε καν έρευνα, θα μπορούσε να εντοπίσει το υλικό που ήθελε και να κάνει την εκπομπή που θα έπρεπε.
    Αντ' αυτού η όλη του προσπάθεια περιορίστηκε στο να γελοιοποιήσει το θέμα, να το υποβιβάσει και να αποπροσανατολίσει τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι η εκπομπή αυτή έχει προβληθεί 3 φορές και η τελευταία μάλιστα να είναι λίγο μετά τους λυσσαλέους αεροψεκασμούς που πραγματοποιήθηκαν στις 26/9/2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...