Ο μύθος του θερμοκηπίου... Ο οικολογικός μύθος για να βάλουν 'πράσινους' φόρους!

Admin | Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 | 11:26 μ.μ. | 0 σχόλια

Αν παρακολουθείτε τα κλιματολογικά, θα έχετε ακούσει ότι η "παγκόσμια θέρμανση" δεν ...υφίσταται τα τελευταία 15-20 χρόνια, κάτι που οι κλιματολάγνοι και τα μοντέλα τους αδυνατούν να εξηγήσουν, και που κάπως αναιρεί όλη την φιλολογία για την σωτηρία του κλίματος.

Ένα από τα επιχειρήματα των κλιματολάγνων είναι ότι η ανθρωπογενής θέρμανση πήγε διακοπές μέσα στους ωκεανούς, και η ατμόσφαιρα σταμάτησε να ζεσταίνεται επειδή δήθεν ζεστάθηκαν οι ωκεανοί (και μάλιστα πολύ βαθιά, εκεί που δεν μπορεί κανείς να μετρήσει).

Ωστόσο, να μια μελέτη, με μετρήσεις 100.000 σημείων, δείχνει ότι (α) οι ωκεανοί πράγματι άρχισαν να ζεσταίνονται εδώ και 135 χρόνια (όταν πια είχε τελειώσει ο μίνι-παγετός, και (β) ότι αυτή η θέρμανση έχει επιβραδυνθεί σημαντικά τα τελευταία 50 χρόνια. Επίσης, δεν παρατηρείται επιτάχυνση στην άνοδο της στάθμης της θάλασσας εδώ και 135 χρόνια.http://hockeyschtick.blogspot.co.uk/2013/10/study-finds-global-ocean-warming-has.html

Τα περί ανθρωπογενούς CO2 και των δήθεν αποκαλυπτικών του συνεπειών σε καταστροφικές παγκόσμιες θερμάνσεις, καταρρέουν, αλλά φυσικά δεν θα το δείτε στον Σκάϊ... Το κλίμα αλλάζει εδώ και 4,5 δις χρόνια, από πολλές αιτίες, οι πιο σημαντικές από τις οποίες είναι μάλλον ηλιακές, πλανητικές, και εξωπλανητικές, (μοντέλα για τον ήλιο δεν νομίζω ότι υπάρχουν) και βρισκόμαστε μάλλον προς το τέλος της πέμπτης μεσοπαγετώδους των τελευταίων 400.000 ετών, που σημαίνει ότι στα επόμενα 1.000 περίπου χρόνια ίσως ξαναμπούμε στο ψυγείο, αλλά μην ανησυχείτε:

Τα αιολικά που μπαίνουν τώρα, δεν θα κάνουν καμία απολύτως διαφορά, και σε 20-25 χρόνια, ούτως ή άλλως θα έχουν εγκαταλειφθεί να σκουριάζουν στα βουνά μας.

Αφού όμως τα έχουμε πληρώσει για να ...σώσουμε το κλίμα. Η μόνη διαφορά που κάνουν τα αιολικά είναι ότι εμείς τα πληρώνουμε και οι ΑΠΕτζήδες κονομάνε. (Και μεγαλώνουν τις τρύπες του ΛΑΓΗΕ).

Category: , ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...