Giulietto Chiesa (ευρωβουλευτής) Ναι μας ψεκάζουν και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι Ευρωπαϊκή! [BINTEO]

Admin | Τρίτη 16 Ιουλίου 2013 | 4:30 μ.μ. | 0 σχόλια

Giulietto Chiesa από την Ιταλία και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο λέει... Ναι μας ψεκάζουν και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι Ευρωπαϊκή.

Ο Wayne Hall και μέσα από το V-media, πήρε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον Giulietto Chiesa, σοσιαλιστή ευρωβουλευτή. Αξίζει να την δείτε...

Ο Giulietto Chiesa από την Ιταλία και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, λέει ξεκάθαρα πως από το γραφείο του, στον όγδοο όροφο, έβλεπε στον ουρανό των Βρυξελών, 11 αεροπλάνα ταυτόχρονα, να ψεκάζουν τον ουρανό. Λέει πως, οι μυστικές υπηρεσίες, "αναμιγνύουν" το θέμα των αεροψεκασμών, με άλλα διάφορα πολιτικά θέματα, ώστε να προκαλούν στον ακροατή, σύγχυση.

Έχει δει στρατιωτικά αεροπλάνα, που ψεκάζουν μανιωδώς και τις Βρυξέλες. Το ερώτημα που του γεννήθηκε είναι γιατί γίνεται αυτό. Πόσα αεροπλάνα χρειάζονται για να αλλάξουν το κλίμα, ψεκάζοντας ωκεανούς και φυσικά και την στεριά; Αυτό που πιστεύει είναι ότι αυτοί οι ψεκασμοί, γίνονται για άλλο λόγο και μόνο πάνω από πόλεις και στεριά.

"Οι αεροψεκασμοί γίνονται εδώ και 20 περίπου χρόνια. Υπάρχουν έγγραφα που δίδουν την άδεια, για να γίνονται αυτοί οι αεροψεκασμοί και δεν είναι μυθοπλασίες. Όσοι κάνουν αυτούς τους αεροψεκασμούς, άραγε ξέρουν σε τι κινδύνους θέτουν τον κόσμο;

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζονταν σε δύο Ιδέες, την Ειρήνη και την Συνεργασία. Αυτό δεν συμβαίνει, γιατί η Ευρώπη έχει στείλει στρατό σε εμπόλεμες ζώνες, εντός και εκτός των συνόρων της. Δεν υπάρχει Συνεργασία αλλά Ανταγωνισμός, μεταξύ των κρατών. 

Η Ευρώπη πλέον δεν ακούει τους πολίτες της. Όλες οι αποφάσεις παίρνονται χωρίς την έγκριση όλων των χωρών... Η μοίρα της Ευρώπης είναι στα χέρια ιδιωτών, εγκληματιών!"

Ο Giulietto Chiesa λέει ότι η Ευρώπη αυτή, είναι μία επιθετικής πολιτικής, Ευρώπη των Τραπεζών, που πρέπει να αποσυναρμολογηθεί!

"Πολλοί πιστεύουν ότι η Τράπεζα της Ευρώπης είναι Ευρωπαϊκή και πως η Τράπεζα της Ελλάδας είναι Ελληνική. Αυτό σημαίνει ότι δεν είμαστε ενημερωμένοι ή ότι υπάρχει τηλεοπτική λανθασμένη ενημέρωση. Το κλείσιμο του Ελληνικού κρατικού καναλιού, είναι αποτέλεσμα της σημερινής ανομίας. Προσπαθούν να ιδιωτικοποιήσουν ακόμη και τα νησιά σας. Θα αγοράσουν τα πάντα, λέγοντας ότι έχετε χρέος. Ειδικά η ιδιωτικοποίηση των κρατικών πληροφοριακών συστημάτων, είναι πληγή της Δημοκρατίας."

Δείτε την ενδιαφέρον συνέντευξη στο βίντεο: "o Giulietto Chiesa, στο Vmedia.gr 24 Iουν 2013"




ΠΗΓΗ

Category: , , ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...