ΑΠΟΔΕΙΞΗ - Δείτε πως Ελληνικά κινήματα κατά αεροψεκασμών παρακολουθούνται από...HAARP!!!

Admin | Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 | 3:49 μ.μ. | 2 σχόλια

Δείτε πως (και) τα Ελληνικά κινήματα-ιστοχώροι κατά των αεροψεκασμών παρακολουθούνται από την Αλάσκα!!!

Πως ιστολόγια και ιστοσελίδες, που αναφέρονται σε λέξεις όπως «αεροψεκασμοί», «chemtrails», «HAARP» κ.α. κατευθείαν παρακολουθούνται από την Αμερική και μάλιστα από την περιοχή του HAARP στην Αλάσκα!

Νομίζατε πως στο διαδίκτυο δεν σας παρακολουθεί ο «Μεγάλος Αδερφός»…;
Νομίζατε πως είστε ελεύθεροι σε αυτή την εποχή;;;
Νομίζατε πως...
τώρα που θα χαθεί η ελεύθερη δημόσια τηλεόραση, δεν θα σας περιορίσουν και άλλες ελευθερίες;

Δείτε προσεκτικά τι άρθρο δημοσιεύσαμε και πως σιγά-σιγά τσιμπούσανε το δόλωμα, οι Νεοταξικοί φίλοι μας!

Γράψαμε λίγες λεξούλες, από εκείνες που τους ενδιαφέρουν... και προβάλαμε το άρθρο μας, στο Facebook και σε άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και να τα αποτελέσματα...

Βέβαια εύκολο είναι να συλλέξουμε IP και διευθύνσεις, πράγμα που μπορεί να κάνει ο καθένας… όμως αρκεί αυτή η πληροφόρηση προς το παρόν, για να δείτε πόσο σοβαρό είναι το σχέδιο των αεροψεκασμών και πόσο καίγονται για την επιτυχία του!

Δείτε πως και από που αυξάνεται η δημοτικότητα του άρθρου μας...:











Category: , ,

2 σχόλια:

  1. Αγαπητοί Φίλοι,
    Το HAARP δεν είναι μόνο οι δύο (2) βάσεις της Gakona στην Αλάσκα (γιατί είναι δύο), όπου σε κάθε αναφορά ή δημοσίευση εμφανίζεται πάντα η φωτογραφία της πρώτης. Οι βάσεις αυτές έχουν μεταξύ τους, μια απόσταση μερικών χιλιομέτρων. Αλλά είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο, τεραστίων διαστάσεων, που διαθέτει ακόμα και κινητές μονάδες. Με μια τεράστια βάση στην Αυστραλία, το περίφημο Pine Gap, μέχρι και την αντίστοιχη στην Σουηδία. Είχαν δημοσιεύσει ένα άρθρο μου στον ιστότοπο http://koukfamily.blogspot.gr/
    Όπου αναφερόμουν σε αυτό το “Γιγαντιαίο” πράγματι πάρτι των μεγαβάτ, πάνω από τα κεφάλια μας, που τώρα βέβαια συνεργάζεται αρμονικά με το άλλο “Γιγαντιαίο” πάρτι των Chemtrails. Σημειώστε ότι αντίστοιχα συστήματα έχουν αναπτύξει η Ρωσία αλλά και η Κίνα.
    Krateros Pap

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητοι φίλοι,

    Η Αλάσκα δεν είναι ξεχωριστή χώρα, είναι τμήμα των ΗΠΑ. Στον χάρτη εικονίζεται με έντονο χρώμα γιατί με έντονο χρώμα απεικονίζονται όλες οι ΗΠΑ. (Δεν αναφέρονται καθε μια απο τις πολιτείες της ξεχωριστά)

    Απο τις ΗΠΑ, πάλι, είχατε μεγάλη επισκεψημότητα γιατί απλά οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πρώτες στην ιντερνετική κίνηση γενικά :)
    Κι όπως κι εδώ έτσι κι εκεί, οι συνομωσιολόγοι είναι πολύ και οι αγγλικές λέξεις κλειδιά που επιλέξατε, αποτελούν και γι αυτούς αντικείμενο αναζήτησης :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...