Η απάντηση του ΕΛΓΑ στο έγγραφο ντοκουμέντο για την τροποποίηση του καιρού

Admin | Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 | 8:37 μ.μ. | 2 σχόλια


Για το ντοκουμέντο-φωτιά που φέρνει τα πάνω-κάτω και αποδεικνύει ότι η τροποποίηση του καιρού και οι αεροψεκασμοί δεν είναι απλά θεωρίες συνωμοσίας  ρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κος Βασίλης Έξαρχος.

Δείτε την απάντηση...

Σύμφωνα με το blog indobserver ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ δεν είχε ιδέα για το έγγραφο αυτό το οποίο σημειωτέον έχει αναρτηθεί και στο διαδίκτυο!
Συγκεκριμένα είπε:
«Μόλις πριν από μια εβδομάδα ανέλαβα τα καθήκοντά μου και είμαι στην φάση της ενημέρωσης. Πριν από μένα στη θέση μου βρισκόταν ο κ. Θεόδωρος Σαρρής. Αφήστε με να το δω και θα επικοινωνήσω μαζί σας». 

--Καλά, δεν γνωρίζετε το επίμαχο έγγραφο. Δεν γνωρίζετε ούτε καν εάν ο ΕΛΓΑ είναι μέλος   της Διεθνούς Εταιρείας για την τροποποίηση καιρού (WMA), της εταιρείας που μας ψεκάζει δηλαδή;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΓΑ: Σας είπα είμαι στην φάση της ενημέρωσης. Αφήστε να το δω…

Περιμένουμε την απάντηση....


Category: ,

2 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΕΙ ΧΑΛΑΖΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ! ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!! ΕΡΕΥΝΗΣΕ Ο ΕΛΓΑ (ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ) ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΛιΓΟΤΕΡΟ Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ!! ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΛΙΚΟΦΟΡΑ ΟΧΙ TANKER!!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ!! ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Ο ΕΛΓΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άρθρο αναφέρεται στους αεροψεκασμούς του ΕΛΓΑ για την τροποποίηση του καιρού. Θέλουμε να τονίσουμε ότι η τροποποίηση του καιρού είναι υπαρκτή και όχι ένα ακόμα σενάριο συνομωσίας. Από εκεί και πέρα διάφορα blogs που έκαναν αναπαραγωγή του άρθρου, είτε διάφοροι σχολιαστές το ερμήνευσαν κατά το δικό τους τρόπο.

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...