Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το εσωτερικό αεροπλάνων που είναι έτοιμα να πραγματοποιήσουν αεροψεκασμούς;;;!!!

Admin | Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013 | 3:18 μ.μ. | 1 σχόλια

Αυτό που απεικονίζεται στην πρώτη φωτογραφία είναι δεξαμενές έτοιμες σε αεροπλάνο για να ψεκάσει την ατμόσφαιρα με εξαιρετικά βλαβερά χημικά στοιχεία; Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι είναι απλώς βαρέλια έρματος "Ballast Barrells", αν και όπως φαίνεται ξεκάθαρα από την δεύτερη φωτογραφία (δεν μπορεί να είναι απλώς βαρέλια!) είναι δεξαμενές που βρίσκονται στο εσωτερικό «πρώην» επιβατικού αεροσκάφους που έχει
μετατραπεί ειδικά για τον σκοπό των αεροψεκασμών.
Πολλοί σκεπτικιστές πραγματοποιούν συνεχώς το ίδιο ερώτημα: γιατί οι ελίτ ψεκάζουν ακόμη και τους εαυτούς τους; Αν συνδέσουμε τα πλήρη «στοιχεία», και υπό το δεδομένο της επίδρασης της Γεωμηχανικής και των σχεδίων για την «αθανασία» των ελίτ (Διανθρωπισμός *), τότε μπορούμε να αντιληφθούμε ότι το «επίμονο» ερώτημα των σκεπτικιστών είναι άνευ σημασίας..

 

 

 







 


ΠΗΓΗ

«Διανθρωπισμός» είναι η μετατροπή του ανθρώπου σε μηχανοποιημένο ανθρωπόμορφο ρομπότ.]

«O μόνος τρόπος για να πάμε μπροστά είναι ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΜΕ.» λένε οι «διανθρωπιστές», δηλαδή εκείνοι οι επιτήδειοι που προπαγανδίζουν την αναγκαιότητα της μόνιμης υβριδίωσης ανθρώπου και κομπιούτερ με την τοποθέτηση ηλεκτρονικού τσιπ στον άνθρωπο. Oι πολυεθνικές εταιρείες ηλεκτρονικής τεχνολογίας υμνούν κι αυτές την προπαγάνδα λέγοντας το άσπρο μαύρο αφού αυτές παράγουν και εμπορεύονται τα ηλεκτρονικά κυκλώματα και όλα τα ηλεκτρονικά "gadgets". Για τον λόγο αυτό,έχουν δημιουργήσει και χρηματοδοτούν πολλούς οργανισμούς ανά την υφήλιο, ώστε να πεισθούν άπαντες περί της αναγκαιότητας αυτής της ΕΞΕΛΙΞΗΣ…

Category: ,

1 σχόλιο:

  1. Ελληνες αυτο που παρακολουθησα σχετικα με τα αεροπλανα ψεκασμου με σοκαρισαν και μου δημιουργησαν αγανακτηση. το οτι μας ψεκαζουν εινα αναμφισβητητο το οτι υπαρχουν ειδικα μετατραπεντα τζετ για αυτη την δουλεια ειναι σιγουρο. Παρακαλω πειτε μου ποιοι διδουν εντολη γιατι διδουν εντολη τι περιεχει και πια τα αποτελεσματα αυτου του δηλητηριου που με κανουν να νοιωθω σαν παρασιτο που πρεπει να καταστραφει σε καμπους και λειβαδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...