ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Βαρέα μέταλλα στο νερό της βροχής!
Ανιχνεύθηκαν επιμήκη σωματίδια από σίδηρο, κράματα από ψευδάργυρο και νικέλιο, αντιμόνιο και βισμούθιο, τα οποία είναι...
τοξικά βαρέα μέταλλα. Το αντιμόνιο, το βισμούθιο και το νικέλιο δεν προέρχονται από τις εξατμίσεις των αυτοκινήτων ούτε από το ρυπογόνο φορτίου που μεταφέρει συχνά η σκόνη της Σαχάρας
Χρησιμοποιώντας αυτό το γράφημα, οι επιστήμονες μας δείχνουν την αφθονία των μετάλλων που υπάρχουν στο νερό της βροχής μετά από αρκετά δείγματα που εξετάστηκαν για την περίοδο από τον Ιούλιο του 2011 έως τον Νοέμβριο του 2012 στην Γερμανία, στη Γαλλία και στην Αυστρία.
Το αλουμίνιο και τα μέταλλα όπως βάριο μελετήθηκαν και βρέθηκαν σε 73 δειγμάτα, και λόγω του μεγάλου αριθμού των δειγμάτων πρέπει να είναι αντιπροσωπευτικά. Έχουμε παρατηρήσει ότι περίπου 10 έως 15 δείγματα είχαν μέσες τιμές (συχνότητα και συγκέντρωση).
Με βάση προηγούμενες εκδόσεις μετρήσεων τα αποτυπωμάτα από τις «χημικές ουρές» βρίσκονται όχι μόνο στην Γερμανία άλλα και σε άλλα μέρη του κόσμου, και επηρεάζουν το νερό της βροχής.
Έχουν βρεθεί τεράστιες ποσότητες αργιλίου, βαρίου, στροντίου και μαγγανίου στα νερά, συγκριτικά με πολλά άλλα μέταλλα. Όλα αυτά τα μέταλλα, λόγω των χημικών ιδιοτήτων τους, υπάρχουν υπόνοιες ότι είναι από τους αεροψεκασμούς (chemtrails).
Άλλοι σημαντικοί ρύποι από τη βιομηχανία και το εμπόριο, όπως ο χαλκός, ο σίδηρος και ο μόλυβδος είναι πολύ λιγότερο πιθανό να βρεθούν στο νερό της βροχής. Μόνο ο ψευδάργυρος μπορεί να ανταγωνιστεί την άποψη της συχνότητας σε βρόχινο νερό με στοιχεία από αλουμίνιο, βάριο, στρόντιο και μαγγάνιο.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον ουρανό της Γερμανίας στις 29-12-2012. Τα μέταλλα στα σύννεφα αντανακλούν στο Ηλιακό φως σε διάφορα χρώματα.
Category: Απόδειξη, Βαρέα μέταλλα
0 σχόλια