Οι αεροψεκασμοί προετοιμάζουν τον ουρανό μας για προβολή 3D ολογραμμάτων; (Project Blue Beam)

Admin | Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 | 6:41 μ.μ. | 0 σχόλια


Τα chemtrails, εδώ και πάνω από μια δεκαετία απασχολούν χιλιάδες απλούς πολίτες και ερευνητές σε όλο τον κόσμο. Τα νέφη που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα, τα οποία δεν εξαφανίζονται όπως τα απλά "καυσαέρια", αλλά παραμένουν και κρύβουν σταδιακά τον ήλιο μετατρέποντας αρχικά σε μια πελώρια σκακιέρα ολόκληρο τον ουράνιο θόλο και σε μια απέραντη "λευκή σούπα" μετά! Λίγο πολύ τα έχετε ήδη προσέξει...

Τέσσερα ήταν τα κύρια θέματα που σχετίζονταν μέχρι τώρα με το φαρμάκι που ψεκάζουν...

και επίσημα αμφισβητούν ή δεν απαντούν: 

- ο κλιματολογικός έλεγχος, 
- ο έλεγχος της συνείδησης, 
- το HAARP και 
- πολεμικά προγράμματα παρακολούθησης 3D (όπου απαιτείται ύπαρξη βαρίου στην                            ατμόσφαιρα για να λειτουργήσει)...

Τώρα εμφανίζεται άλλη μία παράμετρος την οποία εξυπηρετούν οι ψεκασμοί τοξικών χημικών ουσιών από τον αέρα: το project BLUE BEAM της NASA, το οποίο φιλοδοξεί μεταξύ άλλων να μας παρουσιάσει αγγελάκια, υπερφυσικές οντότητες, εξωγήινα σκάφη και ότι άλλο αγαπά "η ψυχή σας" σε τρισδιάστατα ολογράμματα στον ουρανό...  (http://vickytoxotis.blogspot.com)
Tι χρειάζεται για να μπορούν να δημιουργήσουν τα ολογραφικά "θαύματα" στον ουρανό;
Στρόντιο και Βάριο που αποτελούν κύρια συστατικά των χημικών αεροψεκασμών!!!
Δείτε το παρακάτω κείμενο από Στρατιωτικό Ερευνητικό Εργαστήριο.  "Απεικόνιση τρισδιάστατων ολογραμμάτων με τη χρήση Στροντίου και Βαρίου"
ARL 3-D holographic modeling using barium strontium niobate


Τι είναι όμως το Project Blue Beam; 



Το Project Blue Beam (Σχέδιο Μπλε Δέσμη) είναι ένα από τα όπλα ελέγχου του ανθρώπινου νου. Δηλαδή ένα στρατιωτικό πρόγραμμα που μπορεί να επηρεάσει σοβαρά, τις ηθικές αξίες και την λογική ενός ατόμου.

Από τα μέσα του 1990 υπάρχει και διαρρέεται από πρόσωπα κι επιτελεία του στρατού όπως και την επιστημονική κοινότητα, μία έντονη φημολογία, σχετικά με μια σειρά, από περίεργα επιστημονικά προγράμματα δοκιμών του αμερικανικού στρατού. Ένα από αυτά είναι το πασίγνωστο πλέον HAARP και το άλλο ονομάζεται PROJECT BLUE BEAM.

Δείτε προσεκτικά το παρακάτω βίντεο


Τώρα δείτε κι αυτό γιατί όλα είναι πολύ καλά σχεδιασμένα!


Τα δηλητήρια που επι χρόνια ψεκάζουν και δηλητηριάζουν τον αέρα, τη γη, το νερό και κάθε ζωντανό πλάσμα της Γης, μαζί με την ανθρωπότητα, τώρα αποκαλύπτεται πως μεταξύ άλλων έχει στόχο να δηλητηριάσει την ίδια την ψυχή μας. Ότι πολυτιμότερο έχει ένας άνθρωπος δηλαδή είναι στο στόχαστρο πειραμάτων απατεώνων... που πληρώνονται από κρατικά κονδύλια! Δηλαδή από τις τσέπες μας!


Category: ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...